2012. augusztus 11., szombat

"Superman otthonra lelt"

"Superman otthonra lelt...", ezekkel szavakkal kommentálta Kobe Bryant a tegnap megkötött Dwight Howard-trade-et.

Az nevet, aki a végén nevet. Nem biztos, hogy D12 lesz az


Bizony, végre-valahára véget ért a hónapok óta húzódó szappanopera, és sikerült a Los Angeles Lakersnek egy négy csapatot érintő csere keretében megszerezni a háromszoros év védőjét, Dwight Howardot. A részletek nagyjából ugyanazok, mint amit már napokkal ezelőtt olvashattunk egy átigazolási pletykában. Ezeket most táblázatba szedve láthatjátok.




Az NBA.com által készített táblázatot vizsgálva, első látásra mindenki nyert, kivéve a Magicet. Második látásra a draft jogok jók lennének, de igazából mégsem. A kapott emberekkel nem nagyon lehet mit kezdeni, főleg nem egy első csapatos edzőnek. Bár még megvárnám, hogy az idei Draftról hozott két játékos hogy válik be(mert ha valóban jók, akkor nem feltétlenül kell nekünk lottery pick, jó nekünk az is, ha a Draft közepéről, vagy végéről választhatunk). De sajnos mindent átgondolva, a Brooklyn ajánlata jobbnak tűnt.

Ha D12 oldaláról vizsgáljuk meg a témát, akkor az is érdekes lehet, hogy a kiöregedő csapatban mire lesz képes. A legjobban az a kérdés izgatja mindenkinek a gondolatait, - főleg LA-ben - hogy Superman hajlandó lesz-e hosszabbítani a lejáró szerződése után, vagy tényleg free agent akar lenni.

Jövőre Kobe és Steve Nash még egy évvel öregebb lesz, nem biztos, hogy maradnak, akkor viszont ismét csak rá épülne egy csapat, mint Orlandóban. Ezt latolgatva eléggé ködös a jövő számára.

Nincsenek megjegyzések: