2012. július 6., péntek

Átigazolási hírek

Sajnos nincsen kapacitásom az összes trade-ről beszámolni, ami az idei off-season-ben történt/történik. De próbálok lépést tartani mind a már megköttetett üzletekkel, mind pedig a pletykákkal, amik felröppennek. Pár napja számoltam be a Brooklyn nagy dobásáról, aminek keretében megszerezték Joe Johnson-t, a Hawks kiválóságát.


A Howard-sztori mai része
A CBS Sports-nál dolgozó Ken Berger szerint a Magic nem sieti el, hogy trade lehetőséget találjon Howard-dal kapcsolatban, de folyamatosak a tárgyalások. A Nets még továbbra is opció, mert "a felek még kitartanak". A Lakers továbbra is játékban van, bár egy harmadik csapatra lenne szükség. A Nets csökkentette az esélyeit, hogy megszerezze Howardot, azzal, hogy több lejáró szerződést felhasznált a Joe Johnson-trade alkalmával, de még mindig képesek egy csere kialakítására.

A Magic lépései Nelson és Reddick esetében
A Magic fel fogja használni a 6.19 millió dolláros opcióját az utolsó évben J.J. Reddick szerződéséből. Az Orlando-nak a hét végéig kellett döntést hoznia.

Jameer Nelson és a Magic megállapodott és új szerződést dolgozott ki. Nelson júniusban lépett ki a szerződése utolsó évéből.

Lin és a Rockets
Jeremy Lin egy hároméves (plusz egyéves opciós) ajánlatot fogadott el a Rockets-től. Lin az első évben 5 milliót, a második évben 5.2 milliót, és a harmadik évben 9.3 milliót fog kapni. A Knicks az összegre való tekintet nélkül bele fog menni az üzletbe.
"Még az egymilliárd dolláros ajánlat is megfelelő Lin-ért", mondta egy forrás Marc Stein-nek.

Brandon Roy visszatért
Az általam is nagyra tartott Brandon Roy elért egy szóbeli megállapodást a Wolves-szal, Roy egy családtagja szerint. Roy megerősítette hírt Dave 'Softy' Mahler-nek Seattle-ben. Roy Ügynöke, Greg Lawrence megerősítette, hogy az üzlet értéke mintegy 10.4 millió dollár két évre.
"Izgatott vagyok, ismét", mondta Roy. "T-Wolf vagyok!"
Roy visszatért a nyugdíjazásból ezen a nyáron.

Kidd a Knicks-ben
A Knicks, a Mavericks és Jason Kidd egy sign-and-trade üzleten dolgoznak. Kidd csütörtökön megegyezett a New York-kal, meglepően választott új csapatot a Dallas után. A tárgyalások folyamatban vannak. A legtöbb, amit a Knicks Kidd-nek ajánlani tud, az 9.7 millió dollár három évre, az úgynevezett mini-midlevel használatával. Kidd csütörtök délután gondolta meg magát a Dallas-ban való újraszerződésével kapcsolatban.
Egy bizalmas személy azt mondta Kidd gondolatiról, hogy "annyira szeretett volna New York-ba menni", és konfliktusba került a döntésével.

Crawford és Billups a Clippers-be szerződött
Jamal Crawford és Chauncey Billups megegyezett a Clippers-szel egy szerződésben. Crawford várhatóan négy évre 25 millió dollárért(plusz bónuszok) ír alá Marc J. Spears szerint. Billups üzlete körül-belül 4.3 milliót ér. A Clippers kiszállt a Ray Allen-ért folytatott hajszából.

Nincsenek megjegyzések: