2012. július 3., kedd

Friss hírek Atlantából, New Orleans-ból és Brooklyn-ból

Miközben arra keltem, hogy a 2012-es Draft első számú kiválasztottjának, Anthony Davis-nek kiment a bokája, holott még egyetlen NBA meccset sem játszott, más, érdekesebb hírekbe is belefutottam. Joe Johnson végül Brooklyn-ban kötött ki, ezzel mintegy meglékelve Howard Nets-be való költöztetését. Ez pusztán már azért is érdekes, mert D12 kijelentette, hogy máshol nem hajlandó pattogtatni csakis a brooklyn-i csapatban. Nézzük a tényeket ezzel a trade-del kapcsolatban.

A Hawks tető alá hozott egy cserét, melyben az All-Star védő Joe Johnson Brooklyn-ba költözik, 5 játékosért(!) és egy draft jogért cserébe, továbbá az Atlanta elküldte Marvin Williams-t a Utah-ba Devin Harris-ért cserébe.

Egy személy, aki foglalkozott a Hawks-Nets üzlettel, elmondta a The Associated Press-nek hétfő este, hogy az Atlanta megkapta Anthony Morrow-t, Jordan Farmar-t, DeShawn Stevenson-t, Jordan Williams-t és Johan Petro-t, valamint egy draft jogot a Houston-tól egy korábbi üzletből. A jog abban az esetben lesz a Brooklyn-é, ha az nem egy lottery pick.

A személy, aki megerősítette a cserét, névtelenségbe burkolózott, mert addig nem lesz hivatalos, amíg Stevenson alá nem ír a Brooklyn-hoz szabad ügynökként július 11.-ig.

A 31 éves Johnson-nak 4 éve és 90 millió dollár maradt a szerződéséből.

A Nets reméli, hogy Johnson-nal meggyőzi a szabad ügynök Deron Williams-t, mert azon fáradoznak, hogy ő újra aláírjon.

A Utah ügyvezető igazgatója, Greg Miller elismerte a Marvin Williams-üzletet, miközben előkészült a Mo Williams bemutatását szolgáló sajtótájékoztatóra.

A Jazz egy több csapatot érintő csere keretében szerezte meg Mo Williams-t a múlt héten, így Lamar Odom-ot a Clippers-be küldték.



Nincsenek megjegyzések: