2012. november 13., kedd

Jacoby Jones TD tánca

Jacoby Jones TD tánca


Mint vérmes Baltimore-drukkert, már hónapok óta foglalkoztatott a kérdés: mit művel ez a srác??
Természetesen jó értelemben. Nem elég az, hogy átsprinteli a pályát, és a szurkolók már ettől szétszedik a stadiont, erre még lezavar egy olyan táncot, amiről még hetek múlva is beszélnek a sajtóban. Jacoby Jones, te vagy a mi emberünk!!!
És most lelepleződik a nagy titok a táncról, és arról, hogy mit várhatunk a következő Jones TD után...


A Ravens kickoff visszahordója elmondta, hogy egyszerűen próbál táncolni, akár a sztárok.

Jacoby Jones, a Ravens kickoff visszahordója/wide recievere nagy hírnévre tett szert a szurkolók körében a nem mindennapi touchdown ünnepléseivel. Először volt a „Choppa City Juke”, aztán Deion Sanders híres TD ünneplését idézte fel egy Dallas elleni primetime TD után. És most vasárnap debütált a „Cabbage Patch”. Három touchdown, három különböző tánc.

Szóval vannak még a tarsolyban további mozdulatok a jövőbeni TD ünneplésekhez?

„Van még egy-két táncom”, mondta Jones mosolyogva a vasárnapi, 55-20-as, Raiders fölött aratott győzelem után. „A hátsó zsebemben tartogatom őket. Próbálok a sztárok stílusában táncolni.”

Jones vasárnap bemutatta a „Cabbage Patch”-et egy 105 yardos kickoff visszahordás után, ami a második kickoff visszahordása volt a szezonban. Jonest nem érintette senki sem a játék során, egyszerűen átfutott a védelmen. A TD után, Jones felpöccintette a labdát az anyukájának a lelátóra, aztán belekezdett a táncba a család előtt. Még coach John Harbaughnak is tetszett, amit látott.

„Le voltam nyűgözve”, mondta Harbaugh hétfőn. „Odadobta a labdát az anyukájának, azután elkezdett neki táncolni. Ma megmutattuk a csapatnak a megbeszélésen.”

A meccs után Jones megtanította a CSN riporterének, Brent Harrisnek a táncot, sőt, rávette, hogy élő adásban mutassa meg a mozgását.
Jones repertoárjában több van, mint szimpla táncmozdulatok, a villámgyors veterán ezzel mutatja meg robbanékonyságát, valamint fejezi ki örömét, hogy hétről hétre a támadó játék szerves részét képezheti.

A vasárnapi visszahordással ő lett az első olyan játékos a Ravens történetében, aki két karrier visszahordással rendelkezik.

„Ez jót tesz az egységünknek – kick visszahordások, punt visszahordások, bármi. Mindenkinek részesednie kellene ebben az örömben. Ez jót tesz mindnyájunknak”, mondta Jones. „A társaim elvégezték a munka nagy részét. Ők büszkék erre, és értékelem, hogy blokkoltak nekem. Mindig a futásra és a pontok szerzésére fogok törekedni”.


Ha valaki kíváncsi a varázslatos mozdulatokra, amiből reményeink szerint minél többet láthatunk még ebben az idényben, akkor itt van egy kis ízelítő:


Itt egy "szimpla" TD utáni megnyilvánulást láthatunk


És itt láthatjuk az ominózus, Dallas elleni 108 yardos kickoff visszahordást, ami után Deion Sanderst idézi Jones

Nincsenek megjegyzések: